Visita a la granja d’El niu d’ous diumenge 24 d’abril

ouscertificats

El grup de consum de l’escola (L’Hort de l’Artur) i la Comissió d’alimentació, salut i educació en el lleure us proposem una sèrie d’activitats obertes a tota l’escola de cara a aquests propers tres mesos.

L’objectiu és doble:

  • Plantejar alternatives de consum saludables de circuit curt, més respectuoses amb el nostre entorn i amb nosaltres mateixes/os.
  • Donar a conèixer de primera mà experiències d’èxit que treballen per un model de producció i comercialització diferent al que propugnen els grans canals de distribució.

La primera serà una visita a la granja de gallines ponedores d’El niu d’ous (https://elniudous.wordpress.com/), situada al petit poble d’Òrrius (al Maresme).

La farem el diumenge 24 d’abril. La idea inicial és realitzar la visita al matí i després quedar-nos a dinar plegades i plegats de carmanyola per algun bosc proper. I si ens ve de gust, també podrem fer una petita passejada.

Les places són limitades. Per inscriure-us o demanar més informació, escriviu un correu a l’adreça manelkontra@gmail.com o bé truqueu al telèfon 609 450 538 (matins, de 9 a 13 h).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *