Comissió Fem Barri

La Comissió Fem Barri  uneix a 4 comissions:

Pati, Obres, Camí Escolar i Ciutadania


PATI

L’objectiu d’aquesta comissió és impulsar propostes per la millora del pati de l’escola, Aquest grup es cra de la necessitat de reformar l’espai d’esbarjo per poder oferir a tots els alumnes un entorn mes atractiu i educatiu.

Responsables:

Saray Pacheco
Jimena Arribas
Neus Cayla
Núria Rodriguez
Marta Casas

OBRES

Aquesta comissió va néixer per donar resposta a l’actual situació que s’està vivint des de fa varis cursos al menjador de l’escola sobre el soroll que produeixen tant alumnes a l’hora de dinar. El primer objectiu d’aquesta comissió es poder insonoritzar el menjador que està implantada en mòduls prefabricats (cargoleres), i fer que aquesta circumstància afecti el menys possible al funcionament del centre. El primer objectiu de la comissió és reivindicar i vetllar per la construcció del nou edifici de l’escola.

Responsables:
Neus Caylà
Jordi Roger

 

CIUTADANIA

Responsable:
Kim Albó

 

CAMI ESCOLAR

L’escola Artur Martorell ha creat el primer camí escolar de Badalona, una iniciativa en l’àmbit de la mobilitat que pretén fomentar rutes més segures perquè els nens i nenes arribin al centre escolar cada dia i, així, fer créixer la seva autonomia personal. Hi han diferents camins elaborats basant-se en un projecte d’estudi.

Responsables:
Manel Casademunt
Marc Fíguls
Sandra Sánchez

Si tens dubtes o vols participar en aquesta comissió, contacta’ns.
fembarri@ampaarturmartorell.cat