Comissió Fem Barri

La Comissió Fem Barri  uneix a 4 comissions:

Pati, Obres, Camí Escolar i Ciutadania


PATI

Des de la comissió de pati de l’AMPA, els pares i mares de l’escola, tenim la capacitat de transformar un dels espais de lleure i educatius més utilitzats i estimats pels nostres infants. Disposar d’un espai agradable, còmode, ombrejat, amb eines de joc adaptades a les necessitats de cada etapa d’aprenentatge i on poder desenvolupar jocs amb els teus companys de classe i de la resta de l’escola és vital per al bon funcionament de l’escola. Per això, membres de l’AMPA i del professorat fem propostes des de la comissió per millorar any rere any aquest entorn. En els últims temps hem repintat els jocs del pati amb la col·laboració de les famílies, s’han instal·lat panells musicals, circuïts de sorra, taules d’experimentació, mànegues de so, s’han comprat pneumàtics…comptem amb un rocòdrom, cabana i l’àgora, un espai de trobada al bell mig del pati. I les idees no se’ns acaben! Necessitem famílies implicades en la millora d’aquest espai, cada curs sorgeixen noves propostes pensades per a la diversió i el benestar dels nostres fills! Entre tot@s ho fem possible!!

Responsable: Neus Cayla

OBRES

La comissió d’obres va néixer al 2016 per donar resposta a la situació d’excés de soroll que es produïa al menjador de l’escola a l’hora de dinar. Aquell mateix any es van col·locar uns panells de material fono-absorvent al sostre del menjador, millorant considerablement la qualitat acústica de la sala.

Periòdicament la comissió, juntament amb la direcció de l’escola i Infraestructures de Generalitat, fa un seguiment de l’estat de l’edifici de l’escola, per preveure possibles obres i tasques de manteniment que s’han de dur a terme. Des de la comissió es procura que tots els canvis vagin enfocats cap a una millora del confort, l’accessibilitat i la sostenibilitat que marca una escola verda.

Des de la comissió es reivindica la construcció del nou edifici de l’escola.

Responsable: Neus Caylà

 

CIUTADANIA

Responsable:
Kim Albó

 

CAMI ESCOLAR

L’escola Artur Martorell ha creat el primer camí escolar de Badalona, una iniciativa en l’àmbit de la mobilitat que pretén fomentar rutes més segures perquè els nens i nenes arribin al centre escolar cada dia i, així, fer créixer la seva autonomia personal. Hi han diferents camins elaborats basant-se en un projecte d’estudi.

Responsables:
Manel Casademunt
Marc Fíguls
Sandra Sánchez

Si tens dubtes o vols participar en aquesta comissió, contacta’ns.
fembarri@ampaarturmartorell.cat