Comissió Cultura

La Comissió Cultura uneix a 3 comissions:

Biblioteca,  Escola de Pares  i Revista ERA


BIBLIOTECA

La Comissió de Biblioteca pretén garantir l’oferta d’un espai de qualitat pel foment de l’hàbit lector, al mateix temps que es potencia l’adquisició de la nostra llengua i del procés de lectoescriptura.
Actualment l’horari de la Biblioteca per aquest curs es Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 16:35 a 18:00 hores.

 

Activitats relacionades:L’Hora del conte: Té com a objectiu saber escoltar un conte llegit o explicat de forma expressiva, atenint-nos a una bona entonació, ritme, pronuncia, etc… com a model que afavorirà posteriorment la lectura expressiva dels nostres nens i nenes.

 

Responsable: Marta Rosell


ESCOLA DE PARES

La comissió d’escola de pares és una iniciativa que sorgeix per donar suport a les famílies en l’educació dels seus fills. Són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels nostres fills en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar
La nostra tasca és organitzar xerrades, debats, mòduls formatius i tallers per a les famílies en funció dels seus interessos, preocupacions, edat dels fills, etc. i d’aquesta forma proporcionar eines pràctiques que puguin ajudar al dia a dia.

Responsable:Cristina Mungay


REVISTA ERA

La comissió Revista Era és una comissió mixta de mestres,pares,mares i sobretot els alumnes del curs de 6è.Ells són qui s’encarreguen del contingut de la Revista.

 

Responsables:
Alumnes curs 6è

 

 

Si tens dubtes o vols participar en aquesta comissió, contacta’ns.
cultura@ampaarturmartorell.cat