Comissió Flaix

La Comissió Flaix a 3 comissions:

Drac Flaix, Timbalers d’en Flaix i Festes


DRAC FLAIX

A la festa del nostre estimat DRAC FLAIX tindrem jocs organitzats perquè els infants s’ho passin d’ allò més bé, compartint aquest moment tan especial amb el Drac Flaix.

Així mateix hi haurà venda de samarretes del Drac Flaix per a tots aquells que en desitgin alguna. Que ningú es quedi sense! Al Drac Flaix li encanta que tothom l’acompanyi en les seves sortides! Grans i petits, quantes més famílies siguem millor, el Drac Flaix lluirà amb més goig !!!

Així que recordeu, no hi falteu ! , el DRAC FLAIX US CONVIDA A LA SEVA FESTA AQUEST DIJOUS A LA PINEDA !!!!!! I té moltes ganes de compartir aquest moment tan especial amb tots vosaltres !!!!

Responsable:

Rubén Cobos

TIMBALERS D’EN FLAIX

Els timbalers d’ en Flaix som la batucada del Drac Flaix i es un projecte nascut des de Drac Flaix l’ any 2017. El motiu de la creació dels timbalers d’ en Flaix es per que en aquell moment, com a Drac Flaix, Ampa i escola es va donar suport a la iniciativa entenent que el drac es motiu de festa joia i alegria i un drac que està content es un drac que balla. Quina manera millor de fer ballar el drac que a ritme de percussió J

La Batucada de Drac flaix es una mescla de ritmes del mon, rock, funk i sons llatins com la samba. Som un grup obert a la participació de qualsevol persona que tingui contacte amb l’escola: nenes i nens, mares i pares,  avies i avis, tietes i tiets, amigues i amics.

Que dius? Que t’ agradaria participar-hi?

Responsable:

Francesc Navarro

 

FESTES

La comissió de Festes està integrada per els pares i mares de 3r i 4t ,es va crear amb l’objectiu de poder gaudir de la festa major de l’escola. Aquesta comissió fa que la nostra festa sigui espectacular per tots, organitzant balls, activitas, jocs, sopar, i música.

Responsable:

Pili Suarez

 

Si tens dubtes o vols participar en aquesta comissió, contacta’ns.
flaix@ampaarturmartorell.cat