El Drac Flaix ens convida a la seva festa aquest dijous 1 de desembre a les 16.30h a la Pineda!

Hola a tothom,
Ens complau fer saber a totes les famílies que aquest dijous dia 1 de desembre a les 16.30h a la pineda celebrarem una festa on el Drac Flaix convidarà a tots els nens i nenes a una xocolatada amb coques i pastissos.

CARTELL-FESTA-petit

També tindrem jocs organitzats perquè els infants s’ho passin d’ allò més bé, compartint aquest moment tan especial amb el Drac Flaix.

Així mateix hi haurà venda de samarretes del Drac Flaix per a tots aquells que en desitgin alguna. Que ningú es quedi sense! Al Drac Flaix li encanta que tothom l’acompanyi en les seves sortides! Grans i petits, quantes més famílies siguem millor, el Drac Flaix lluirà amb més goig !!!

Així que recordeu, no hi falteu ! , el DRAC FLAIX US CONVIDA A LA SEVA FESTA AQUEST DIJOUS A LA PINEDA !!!!!! I té moltes ganes de compartir aquest moment tan especial amb tots vosaltres !!!!

Amb especial agraïments a:

  • La xocolatada serà gratuïta gràcies a la gentilesa de la PASTISSERIA FORN CATALUNYA (Forn- Pastisseria que tots coneixem!) que subministrarà la xocolata, i de CAN GEL (Granja-lleteria de Dos rius) que també participarà subministrant la llet, gràcies a aquestes dues entitats tindrem tots els ingredients necessaris per poder fer la xocolatada ! Moltes gràcies, estem molt agraïts per la vostre col·laboració !!!!
  • Així mateix, les coques i pastissos seran gràcies a la participació de pares i mares de l’ escola, moltes gràcies també ! Tots col·laborem amb el Drac Flaix !!!!

Els diners recaptats de les samarretes seran per ajudar al manteniment del Drac i les activitats relacionades amb el Drac.

Moltes gràcies a tothom, i fins dijous !!!!!

Comissió Drac Flaix