La novetat dels Estoigs!!!

Fa molt poquet que hem començat l’escola i als alumnes de 4t, 5è i 6è, com a novetat, ens han repartit un estoig per a cadascú. Són de diferents colors i a cada nen o nena li toca un a l’atzar. A cada estoig hi posa un 4, 5 o 6 en funció del curs que fas, i al costat el número de la llista que som. Així sabem sempre quin és el nostre.

Dins l’estoig hi ha un bolígraf blau, un e negre, un llapis, una goma, una maquineta i un regle. Els estoigs poden ser de color blau, verd, vermell, taronja o lila i no poden sortir de l’escola ja que és el material socialitzat que tenim a la classe per escriure.

Ens agrada molt la idea i són molt útils ja que això ens farà ser més responsables amb el material 🙂

 

Sergio i Júlia Orts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *