Moltes gràcies famílies!!!

Moltes gràcies famílies.

Gràcies per la gran acollida.

El passat 29 d’octubre vam celebrar la Festeta per donar la benvinguda a les noves famílies, donar a conèixer l’AFA i la feina que fan les diferents comissions i poder fer la primera sortida del Drac Flaix.

El bon temps ens va acompanyar i mentre preníem una bona xocolata vam poder realitzar la gimcana que ens van preparar les diferents comissions de l’AFA. Vam poder fer un menú sostenible, arreglar el jardí vertical de l’escola, superar obstacles, fer mímica,… tot acompanyat de música i del nostre estimat Drac Flaix.

Esperem que les noves famílies, i les no tan noves, ja conegueu una mica més la feina que fem com a AFA, però tot i això, si teniu algun dubte o voleu col·laborar amb alguna d’elles sempre podeu contactar amb les diferents comissions a través del correu electrònic.

Benvinguts al curs 22/23!!

Un pensament a “Moltes gràcies famílies!!!

  1. Moltes gracies families!!! | AFA Artur Martorell

    Hi all! My name is Moderator Read:

    Новый DARKNET MEGA MARKET платформа, достойная замена hydra в даркнете. Моментальные переводы – после оплаты позиции деньги сиюминутно зачисляется на счет дилера. Шифрование данных – личные данные о клиенте надежно защищены от посторонних. Мега СБ https://xn--mea-ysa.com – это достойная платформа с большим ассортиментом товара и чесными дилерами.

    мега tor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *