Biblioteca

*Us recordem que la nostra Biblioteca està oberta tots els dilluns, dimecres i dijous de 16.30 a 18h de la tarda.* Us hi esperem a tots: alumnes, exalumnes, mares, pares, àvies, avis, tietes, tiets….. Allà hi trobareu un racó de lectura, consulta, enciclopèdies, internet, contes, novel·les…. Recordeu que és un lloc perfecte per a fer els *treballs en grup*, doncs hi ha espai, taules grosses, llibres de consulta i ordinadors amb accés a internet. També s’hi pot accedir, en cas necessari, *dimarts i/o divendres. *Com que aquests dies no hi ha bibliotecària, els alumnes haurien d’estar acompanyats per una persona adulta, i l’únic requisit, és enviar un correu per avisar a: srevertet@gmail.com i blanca@alvian.es o bé un sms o WhatsApp al: 656367053 (Blanca) 627415161 (Sònia) *Moltes gràcies* *Comissió de Biblioteca*

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *