Eleccions al consell

Benvolgudes famílies.

Com ja deveu saber, aquest any hi ha eleccions al consell, per això us animem a totes i tots a participar a la votació per escollir quins seran els tres representants que faran el relleu als tres que ho deixen. Des d’aquestes ratlles volem donar les gràcies per la dedicació i l’esforç que al llarg d’aquests quatre anys, l’Andreu Solà, la Marta Giménez i l’Oriol Pujol han mostrat.

Les votacions seran el proper dimecres 26 de novembre, i l’horari en el que podreu votar serà: Matí: 9:00 – 9:30 Migdia: 12:15 – 12:45 15:00 – 15:30 Tarda: 16:30 – 18:15

Recordem que podreu votar per tres candidats i que el vot és personal i intransferible (necessari DNI o equivalent). En el cas que algú no pugui anar aquell dia, podrà fer-ho durant tota la setmana a la secretaria de l’escola. Haurà d’entregar la papereta de votació (que li facilitarà l’escola) en un sobre tancat, amb una fotocòpia del seu DNI grapada per fora d’aquest sobre i haurà d’ensenyar el DNI original, per tal d’acreditar-se.

Aquest any tenim les següents 6 candidatures:

Sonia Reverte Torres. Mare d’Adrià (5è) i Andrea (3r)

Jose Casado Pare de la Irina (4t) i de la Tina que l’any que ve començarà P3

Marta Calaf Viñals. Mare del Martí (3r) i del Pere (P4)

Georgina Carreras. Mare d’en Jordi Piera (P4)

Kim Albó. Pare d’en Lluís (P3) i l’Alba (1r)

Montse Roset Mare del Cesc (1r) i de la Clàudia (P4)

Aneu-vos reservant la data per la votació: Dimecres 26 de novembre.

Atentament, AMPA Artur Martorell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *