Comença l’Hora del Parc

Fruit de la iniciativa de l’AMPA i la implicació de l’escola, l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, enfortim una mica més les relacions de l’escola amb el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, i participarem en la conservació d’alguns dels seus valors ambientals.

01NetejaCaixesNiu

Descripció de l’activitat:

L’Hora del Parc és una activitat familiar organitzada per l’AMPA de l’escola Artur Martorell destinada als nens de l’escola, de totes les edats, que vulguin participar-hi.

Es tractarà d’una activitat dirigida a col·laborar en la conservació del valors naturals i ambientals del Parc, fomentant l’educació a través de la natura i l’aportació al coneixement científic des de la participació ciutadana.

Durant la 2016, les activitats de l’hora del parc giraran entorn dels nius d’ocells del Parc, tot i que amb posterioritat si podran anar afegint activitats d’altres temàtiques.

Es durà a terme el segon dijous de cada més de 17h – 18h, malgrat algunes dates i horaris poden variar.

Objectius:

–          Conservar: Coresponsabilitzar l’escola (com escola verda que és) en la conservació dels valors ambientals del parc dels quals gaudeix.

–          Aprendre: Observar, escoltar i entendre els valors naturals presents al parc, i a partir d’aquí extreure’n aprenentatges.

–          Aportar coneixement: Dissenyar les activitats de manera que puguin proporcionar dades interessants per al desenvolupament del coneixement científic.

Ubicació: Al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, a l’aire lliure i a l’aula d’interpretació del parc.

Responsables: Jacob Cirera i Isabel Pujades, i els pares que hi vulguin col·laborar.

Organització: El punt de trobada de les activitats serà sempre l’aula d’interpretació del Parc. Els nens que vagin sòls a l’activitat ho faran sota la responsabilitat dels seus pares.

Difusió: Es penjarà un cartell enunciant l’activitat de l’hora del Parc al plafó de l’escola i al bloc de l’AMPA una setmana abans, i es difondrà via mail a través dels delegats. El contingut de les activitats, descobertes, fotos i dades interessants es penjarà al bloc del “racó verd” de l’escola.

Adjuntem el cartell de la primera activitat

AMPA Artur Martorell – Comissió de Medi Ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *